Hem

Presentation

Aktiviteter

Konferens

Etera Menyer

Dryck

Bilder

Priser

Kontakt

 

Menyer på m/y Etera 2018

Ansvaret för köket på m/y Etera kommer i år att delas mellan våra duktiga kockar.På årets meny hittar du gamla klassiska rätter uppblandat med årets nyheter, vissa variationer på menyn kan förkomma beroende på säsong.

Tänk på att ni måste enas om en och samma meny för samtliga gäster

In English

 

Menyförslag

 Menyer Etera

 Affärslunch

 Komponerade

 Canapeér övrigt

 Avsmakningsmeny

Förrätter

 

Pris exkl. moms

Cognacsgravad oxfilé m rostade pistagenötter,russin och hyvlad Manchegoost

140 :-

Toast Skagen

155:-

Grillade pilgrimsmusslor med blomkålspuré och pancetta

145:-

Citrongravad lax med avocado och pepparrotscream

125:-

Löjrom och Västerbottenostpaj serveras med klassiska tillbehör ( 50 gr)

190:-

Kalixlöjrom och Västerbottenostpaj serveras med klassiska tillbh. Dagspris

Grön sparris m tryffeldressing, parmesan o rostade pinjenötter

135:-

Två sorters sill, rökt lax och Skagenröra

135:-

Liten Caesarsallad med tigerräkor, krutonger o parmesan

150:-

   

Varmrätter

 

Halstrad gös med primörer och vitvinsås m forellrom/gräslök

330:-

Grillad hälleflundra med pilgrimsmussla, grön och vit sparris och

champagnesås

360:-

Pocherad rödtunga med kräftstjärtar, sparris och citronsås

340:-

Torskrygg med traditionella tillbehör, ägg, räkor, pepparrot och skirat smör

350:-

 

 

Ungsrostad lammfilé med vitlökscreme, svartrötter, morötter och portvinsky

330:-

Smörstekt hjortinnerfilé med svampragu,lök,haricots verts och Calvadossås

350:-

Knaperstekt ankbröst med charlottenlök, sockerärtor, vaxbönor och apelsinsås

320:-

Grillad oxfilé med svamp,haricotsvert,smålök och rödvinssky

340:-

   

Desserter

 

Marinerade jordgubbar och vaniljglass

130.-

Vaniljpanacotta med sommarbär

135:-

Chokladkaka med jordgubbar/ kiwi och vispad grädde

120:-

Hjortronparfait med saltrostad mandel

125:-

Limecheescake med frukt o bär

130:-

Tre utvalda ostar serveras med fikonmarmelad och aprikoser

150:-

Chokladmoussé med blåbär och hallon

135:-

   

Ta gärna en drink innan maten. Se vår drinklista här.

 

Remi Charter AB | +46(0) 8 17 77 50 | +46(0) 709 40 80 80 | info@remicharter.se