Hem Presentation Aktiviteter Konferens Etera Menyer Dryck Bilder Priser Kontakt

Välkommen ombord på en av Stockholms trevligare charterbåtar!

Vår verksamhet med m/y Etera och båtuthyrning, riktar sig till Er med höga krav på service, elegant inramning och vällagad mat.

Detta är viktiga faktorer när företag eller privatpersoner skall ha någon typ av arrangemang. Allt från kundmiddagar, provningar, fester, bröllop och konferenser.

Önskar ni ett informellt arrangemang med grillfest i land så ordnar vi även det

Vi som arbetar på m/y Etera i Stockholm har som målsättning att ni på alla punkter skall vara nöjda med er vistelse ombord, för Er service arbetar en besättning på minst fyra personer om ni är ett mindre sällskap.

Huvuddäck

Huvuddäck består av en salong som mot akterdäcket har ett skjutbart glasparti, vilket gör att akterdäcket kan integreras med salongen. m/y Etera, en charteryacht med matsal där 40 gäster (komfort 32) kan sitta i gemensamt utrymme vid luncher/middagar.

Salongen är utrustad med aircondition, som ger en behaglig temperatur ombord. På huvuddäck är också kök och styrhytt belägna.

Övre däck

I baren på övre däck kan alla samlas för fördrink och mingel, oavsett väderlek.

Vi har valt att ha detta utrymme täckt av ett kapell, där vi kan rulla upp sidofönstren när vädret tillåter. Föröver finns ett stort öppet utrymme för solbad.

I baren finns en skärm där gästerna kan följa Eteras rutt i Stockholms skärgård.

 
 
 
<